Pisari Oy, edelläkävijä jo 50 vuotta!

HISTORIAA
Pisari Oy on Pietarsaaressa vuonna 1964 toimintansa aloittanut elementtirakenteisiin erikoistunut yritys. Yritys toimii edelleen samoissa, ajan varrella laajennetuissa tuotantotiloissa Pedersören Sandsundissa. Päätuotteina ovat olleet alusta lähtien teräselementtirakenteiset autosuojat ja ovet. Asiakkaiden toiveesta olemme 1990-luvulta alkaen valmistaneet myös eristettäviä autosuojia, mökkejä ja huviloita puurunkoisista elementeistä. Pisarin tuotteita on alusta asti toimitettu koko Suomen alueelle.

60-luku
Tallituotantomme aloitimme 1964 teräsputkirunkoisilla telttatalleilla. aluksi tallit olivat ns. "vankkuri" -mallisia mutta aika nopeasti ne muuttuivat harjamallisiksi. Heti 60-luvun puolivälissä aloimme valmistaa elementtirakenteisia autotalleja. samalla alkoi myös autotalliovien valmistus. Rakennusten ja ovien rungot olivat maalattua terästä ja ulkoverhoukset profiloitua teräsohutlevyä.

70-luku
Vuosikymmenen aikana valmistimme tuhansia autopaikkoja vuosittain nopeasti kasvavien kaupunkien tarpeisiin. Ensimmäiset harjakattoiset tallit tulivat tuotantoon ja autotalliovia valmistettiin myös eristettyinä. Runkomateriaaliksi tuli kuumasinkitty teräs.80-luku
Harjakattoiset mallit kasvattivat nopeasti suosiotaan heti vuosikymmenen alussa. 1982 ovien eristäminen aloitettiin polyuretaanivalamalla. Talleista muotoutui monikäyttörakennuksia ja puu ulkoverhousmateriaalina yleistyi.


90-luku
Otimme tuotantoon erilliset jätesuojat/varasto-yhdistelmät. 1995 aloimme valmistaa puurunkoisia ja myös lämpöeristettyjä autotalleja. Autotallin ovien valmistaminen sekä uudisrakentamisessa että saneerauspuolella kohteiden yksilöllisten vaatimusten mukaiseksi yleistyy. Myös riviautotalleja ja -katoksia muokataan rakennusliikkeiden tarpeiden mukaan.


2000-luku
Autotalliovien ja aikaisempina vuosikymmeninä valmistamiemme autotallien saneeraminen lisäntyy nopeasti. Asiakkaidemme toivomuksesta aloitamme mökkien ja huviloiden valmistamisen vuosituhannen alussa. Lämmöneristysnormien kiristyessä uutuutena olemme kehittäneet polyuretaanieristystekniikan jolla valmistamme helposti asennettavat ja hyötytilaa säästävät valmiiksi eristetyt seinäelementit.


HELPPOA  JA NOPEAA RAKENTAMISTA - TURVALLISESTI
Haluamme osaltamme tehdä asiakkaillemme rakentamisesta sujuvaa. Palveluksessanne on pitkän kokemuksen omaava myynti- suunnittelu- sekä tuotantohenkilöstö. Koulutamme henkilöstöämme pystyäksemme vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla nykypäivän uusiin haasteisiin.

Kaikki tuotannossamme olevat rakenteet ja yksityiskohdat ovat harkittuja, viimeisteltyjä ja turvallisia ratkaisuja, jotka ovat pitkäikäisiä ja kestäviä – Suomen vaativiin olosuhteisiin valmistettuja.

Pitkälle esivalmistetut ja tarkkaan hiotut yksityiskohdat mahdollistavat myös tuotteidemme nopean ja kustannustehokkaan asentamisen. Laajojen toimituksien ansiosta asakkaalle ei jää aikaavieviä tarvikehankintoja.


Pisari on palvellut asiakkaitaan menestyksekkäästi jo puolen vuosisadan ajan - tehdään yhdessä tulevasta vuosisadan puolikkaasta vieläkin parempi!


HYVISTÄ RAAKA-AINEISTA SYNTYVÄT PARHAAT KOKONAISUUDET
Puurunkoisissa rakenteissamme käytämme korkealaatuisia CE-merkittyjä tuotteita kaikissa tuotestandardien piiriin kuuluvissa materiaaleissa.

Teräsrunkoisissa elementeissä käytämme kuumasinkittyjä putki- ja avoprofiileja ja CE-merkittyjä ulkoverhousmateriaaleja. Teräsrunkoiset rakenteemme kuuluvat CE-merkinnän piiriin 1.7.2014 alkaen.

Teräsrunkoiset Euro-Kippari ovet ja Saranapariovet ovat CE-merkittyjä, asennusvalmiita elementtejä.

Uusilla ratkaisuilla haemme toimivampia, helpommin toteutettavissa olevia ja pitkäikäisiä vaihtoehtoja nykyisille rakenteille. Tuotekehittelymme viimeisimpiä tuotoksia ovat polyuretaanilla eristetty puuelementti ja saneerauskynnys.